Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojama maltās gaļas mērce ar rīsiem īpaši gardām ikdienas pusdienām vai vakariņām.
45Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

700 gmaltā gaļa1 paprika1 sīpols1 burkāns garšvielas marinēti šampinjoni glāzekonservēti zaļie zirnīši tomātu mērce vai Ķīnas saldskābā mērce rīsi

Sagatavošana

1

Apcep papriku, sīpolus, burkānus, liek cepties malto gaļu, saliek visādas garšvielas, tad to visu lej katliņā, vai, ja ir vieta, atstāj turpat uz pannas, liek klāt marinētus šampinjonus (var nelikt), konservētus zirnīšus un visbeidzot tomātu mērci vai Ķīnas"saldskābo, bet visgaršīgāk un dabiskāk ir ar vasarā pašu gatavotu lečo, tad uzkarsē un gatavs.

2

Pasniedz ar rīsiem - mēli var norīt. Rudenī var likt kabačus, var arī pupiņas likt, kukurūzu, bet ar zaļajiem zirnīšiem ir visņammīgāk.

Iesūtīja: Doloresa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!