Foto: Shutterstock
Recepte, ko vari gatavot pēc veiksmīgām pīļu medībām.
120Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 pīle150 gžāvētas plūmes2 gab.burkāni PĪLES IERĪVĒŠAINAI:1 gab.ķiploka daiva1 gab.sīpols1 TKkaltēti pētersīļi1 TKkaltētas dilles0.5 TKsāls0.5 TKcukurs

Sagatavošana

1

Visas pīles ierīvēšanai paredzētās sastāvdaļas sajauc bļodiņā un ierīvē ar maisījumu pīli no iekšpuses un no ārpuses.

2

Divus vidējus burkānus sarīvē un rupjās rīves, pievieno 150 g žāvētu plūmju (applaucētu), to visu sapilda pīlē.

3

Tad liek cepjamajā maisā kartupeļus, pīli un šauj cepeškrāsnī uz 1,5 stundām.

Iesūtīja: guna

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!