Foto: Shutterstock
Ziemas krājumu papildināšanai – marinēti ķirbji.
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

500 gķirbji1 glāzecukurs1 glāzeetiķis 3% kanēlā standziņa5 gab.krustnagliņas

Pagatavošana

1

Ķirbi nomizo, sagriež šķēlēs un tad glītos, līdzīga izmēra kubiņos.

2

Cukuru, etiķi, kanēļa miziņu un krustnagliņas liek katliņā un vāra. Kad sīrups sāk vārīties, tam pievieno sagrieztos ķirbjus.

3

Vāra tik ilgi, līdz ķirbju gabaliņi sāk kļūt caurspīdīgi.

4

Karstus ķirbjus pilda burkās, pārlej ar marinādi un ar metāla vākiem aizvāko burkas.

Iesūtīja: XP

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!