20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
brūnās biskvīta ripas mascarpone cukurs vaniļas cukurs saldais krējums kakao
Sagatavošana
1
Nopērku veikalā jau gatavās biskvīta ripas, bet obligāti brūnās.
2
Tad maskarponi (var Filadelfijas vai citu bezpiedevu krēmsieru) sieru saputoju kopā ar nedaudz cukuru(pēc garšas) un vaniļas cukuru.
3
Ja gribas vairāk, tad var pielikt klāt saputotu putukrējumu, rozīnes vai sasmalcinātus žāvētos augļus.
4
Galvenais - puto ar vismazāko miksera ātrumu. Nu tad nu liek starp kārtām maskarpones masu. Kopā ar brūno biskvītu dod ļoti interesantu garšu.
5
Tad krēmu ziež uz biskvīta ripām. Augšējo krēma kārtu pārkaisa ar kakao.
Iesūtīja: smaidam!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit