Foto: Shutterstock
Maskarpones un biskvīta torte no pirktajām brūnā biskvīta ripām.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

brūnās biskvīta ripas mascarpone cukurs vaniļas cukurs saldais krējums kakao

Sagatavošana

1

Nopērku veikalā jau gatavās biskvīta ripas, bet obligāti brūnās.

2

Tad maskarponi (var Filadelfijas vai citu bezpiedevu krēmsieru) sieru saputoju kopā ar nedaudz cukuru(pēc garšas) un vaniļas cukuru.

3

Ja gribas vairāk, tad var pielikt klāt saputotu putukrējumu, rozīnes vai sasmalcinātus žāvētos augļus.

4

Galvenais - puto ar vismazāko miksera ātrumu. Nu tad nu liek starp kārtām maskarpones masu. Kopā ar brūno biskvītu dod ļoti interesantu garšu.

5

Tad krēmu ziež uz biskvīta ripām. Augšējo krēma kārtu pārkaisa ar kakao.

Iesūtīja: smaidam!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!