Foto: Shutterstock
Medus torte ar krējuma un marmelādes pildījumu - greznums jebkurās svinībās.

::recepte::

Olas saputo ar cukuru, katliņā maisot karsē, pieliekot sviesta gabaliņus.

Otrā katlā medū iejauc sodu un karsējot maisa, līdz masa mazliet saplok un kļūst dzintaraina.

Abas masas savieno, iemīca miltus. Saveļ veltnī, sadala 3-4 daļās.

Katru izveltnē, cep 5-10 min. katru 190 grādos.

Siltas plāksnes pārziež ar ievārījumu, tad ar krējumu, kas saputots ar sasmalcinātiem marmelādes gabaliņiem.

Pārziež ar biskvīta drumstalām, kas samaisītas ar karamelizētām auzu pārslām.

::!recepte::

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!