Foto: Shutterstock
Milānas tiramisu - ja gribas kādu palutināt.
60Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

cepumi Savoiardi vai Pavesini3 gab.olas250 gMascarpone3 ĒKcukurs kafija kakao

Sagatavošana

1

Krēmam: olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru, baltumus atsevišķi stingrās putās, abas masas sajauc ar Mascarpone.

2

Katru cepumu neilgi apmērcē aukstā kafijā.

3

Pārmaiņus liek vienu kārtu cepumu, virsū krēma kārtu, ko pārkaisa ar kakao.

4

Augšējā kārtā liek krēmu, ko pārkaisa ar kakao.

!Mascarpone vietā var izmantot putukrējumu!

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!