60Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
cepumi Savoiardi vai Pavesini3 gab.olas250 gMaskarpone siers3 ĒKcukurs kafija kakao
Pagatavošana
1
Krēmam: olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru, baltumus atsevišķi stingrās putās, abas masas sajauc ar Mascarpone.
2
Katru cepumu neilgi apmērcē aukstā kafijā.
3
Pārmaiņus liek vienu kārtu cepumu, virsū krēma kārtu, ko pārkaisa ar kakao.
4
Augšējā kārtā liek krēmu, ko pārkaisa ar kakao.
!Mascarpone vietā var izmantot putukrējumu!
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit