Foto: Shutterstock
Načos plate - uzkoda, ko pasniegt draugiem vienojoties kopīgās sarunās.
25Minūtes
16Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 gmalta liellopa gaļa1 gab.Santa Maria Tex Mex tako garšvielu maisījums100 mlūdens1 iepakojums Santa Maria Tex Mex kukurūzas čipsu ar sāli100 grīvēts siers DĀRZEŅI PĒC PATIKAS: kukurūza ķiploki paprika pupiņas GARNĒJUMAM: Santa Maria Tex Mex gvakamoles dip mērce Santa Maria Tex Mex sarkano tomātu salsa Santa Maria Tex Mex Čedaras siera mērce Santa Maria Tex Mex dzeltenais čili sakapāts sīpols

Sagatavošana

1

Apcep malto gaļu eļļā. Pievieno garšvielu maisījumu, ūdeni un izvēlētos dārzeņus.

2

Samaisa un ļauj vārīties bez vāka 5-10 minūtes, līdz šķidrums iztvaiko.

3

Izklāj kukurūzas čipsus un malto gaļu uz 4 karstumizturīgiem šķīvjiem. Pārkaisa ar rīvētu sieru, 2-3 minūtes karsē 200°C temperatūrā, līdz siers izkūst.

4

Pasniedz ar gvakamoli un citām piedevām.

Avots: Santa Maria

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!