25Minūtes
16Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gmalta liellopa gaļa1 gab.Santa Maria Tex Mex tako garšvielu maisījums100 mlūdens1 iepakojums Santa Maria Tex Mex kukurūzas čipsu ar sāli100 grīvēts siers DĀRZEŅI PĒC PATIKAS: kukurūza ķiploki paprika pupiņas GARNĒJUMAM: Santa Maria Tex Mex gvakamoles dip mērce Santa Maria Tex Mex sarkano tomātu salsa Santa Maria Tex Mex Čedaras siera mērce Santa Maria Tex Mex dzeltenais čili sakapāts sīpols
Sagatavošana
1
Apcep malto gaļu eļļā. Pievieno garšvielu maisījumu, ūdeni un izvēlētos dārzeņus.
2
Samaisa un ļauj vārīties bez vāka 5-10 minūtes, līdz šķidrums iztvaiko.
3
Izklāj kukurūzas čipsus un malto gaļu uz 4 karstumizturīgiem šķīvjiem. Pārkaisa ar rīvētu sieru, 2-3 minūtes karsē 200°C temperatūrā, līdz siers izkūst.
4
Pasniedz ar gvakamoli un citām piedevām.
Avots: Santa Maria
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit