25Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
250 golu nūdeles150 ggarneles150 gcūkgaļa2 gab.ķiploka daiviņas1 gab.olas baltums1 TKsāls2 ĒKrīsu vīns vai sauss šerijs1 TKkukurūzas milti0.5 TKsezama eļļa sojas mērce pipari
Sagatavošana
1
Nūdeles izvāra. Garneles noskalo un notecina. Cūkgaļu sagriež šaurās sloksnītēs. Sīpolus sagriež plānos gredzenos, ķiplokus saspiež.
2
Vokpannā vai dziļajā pannā uzkarsē eļļu, apcep makaronus, izņem, noliek siltumā.
3
Pannā apcep cūkgaļu, pievieno garneles, viegli sakultu olas baltumu.
4
Pievieno ķiplokus, sīpolus, rīsu vīnu, cep 2 minūtes.
5
Iebiezina ar kukurūzas cieti, pārlej sezama eļļu un iemaisa nūdeles.
6
Pēc garšas pievieno sojas mērci un piparus.
Iesūtīja: Danito
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit