Foto: Shutterstock
Olu un ābolu salāti ar jogurta mērci būs gana sātīgi, lai pamielotos pusdienās vai vieglās vakariņās.
25Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
6 gab.vārītas olas2 gab.vidēja lieluma āboli3 gab.marinēti gurķi2 ĒKmajonēze4 ĒKbezpiedevu jogurts1 ĒKvidēji stipras sinepes pēc garšassāls pēc garšasmalti pipari lociņi

Pagatavošana

1

Novāra olas. Cieti vārītas olas sagriež mazākos gabalos.

2

Nomizotus, no serdēm izgrebtus ābolus sagiež mazākos gabaliņos, sajauc ar olu.

3

Ripiņās sagriež marinētos gurķus.

4

Pagatavo mērci, sajaucot majonēzi, jogurtu, sinepēm un garšvielām.

5

Sajauc salātus ar mērci un pārkaisa ar lociņiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!