![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/49232010-7a04-11ed-ab81-b155ba88eef4.jpg?w=576&h=313)
15Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
4 cieti vārītas olas3 ĒKmajonēze2 ĒKdilles4 ĒKpētersīļu zaļumi saujalociņi
Sagatavošana
1
Atdzesētas un novārītas olas smalki sagriež.
2
Dilles, pētersīļus un lociņus (cik nu tīk) smalki sakapā.
3
Visu ber bļodiņā un samaisa ar majonēzi. Tā kā majonēze ir pietiekami sātīga, sāli un piparus garšas pastiprināšanai nevajadzēs.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit