Foto: DELFI
Oranžās salas gardām brokastīm vai launagam.
25Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
8 šķēlesbaltmaize50 gmargarīns gab.burkāni100 gsiers1 ĒKrīvmaize2 gab.tomāti2 gab.gurķi zaļumi

Sagatavošana

1

Maizi apcep margarīnā no abām pusēm.

2

Burkānus izvāra un sagriež ripiņās.

3

Sieru sarīvē uz rīves un uzsilda margarīnā un sausiņos. Uz katras maizes šķēles uzliek pāris ripiņas burkānu un pa virsu apceptu rīvmaizi. Maizes liek cepeškrāsnī uz 2-3 min pacepties.

4

Gatavās maizes dekorē ar tomātiem, gurķiem un zaļumiem.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!