Foto: Shutterstock
Pangasija selerijas - burkānu marinādē smeķīgām uzkodām ciemiņus gaidot.
4320Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

pangasija milti1 selerijas sakne2 sīpoli4 burkāni1 glāzeūdens tomātu pasta malti melnie pipari sāls lauru lapas etiķis 9%

Sagatavošana

1

Pangasijas fileju atlaidina, sagriež strēmelītēs, apvārta miltos un apcep karstā pannā, nelielā eļļas daudzumā no abām pusēm.

2

Gatavo marinādi: 1 selerijas sakne (uz rīves), 2 palieli sīpoli (kubiņos), 4 burkāni (uz rīves). Mazā eļļas daudzumā apcep sīpolus, klāt seleriju, burkānus, visu samaisa, pielej 1 glāzi ūdens un sautē līdz viss mīksts. Tad lej klāt tomātu pastu, piparus, sāli, lauru lapu un etiķi pēc garšas.

3

Liek lielā traukā kārtām: zivs, sarkanā dārzeņu mērce, zivs, mērce... līdz viss beidzies.

* vislabāk garšo 2 - 3 dienā, kad visas garšas savilkušās.

Iesūtīja: gija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!