Foto: Shutterstock
Makaroni ar kūpinātu lasi – garda maltīte vien 30 minūtēs.

::recepte::

Lielā katlā uzvāra ūdeni un liek vārīties pastu, vēlams novārīt gandrīz gatavu.

Paralēli pannā apcep sagrieztus sīpolus, pievieno gabaliņos sadalītu lasi un cep 3–4 minūtes.

Pastu nolej sietā un notecina.

Lielā pannā vai katlā liek pastu, lasi ar sīpoliem, pievieno krējumu, sāli un piparus.

Sāli labāk likt pašās beigās, jo daudz sāls būs no laša!

Pastu ar mērci sautē, iemaisa sakultu olu, samaisa un sautē, līdz ola savelkas.

Beigās pievieno nedaudz citrona sulas.

::!recepte::

Iesūtīja: jasmin

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!