15Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 lpiens6 ĒKcukurs vaniļa1.5 ĒKkartupeļu milti
Sagatavošana
1
Gandrīz visu pienu liek vārīties ar cukuru un vanilīnu.
2
Mazliet auksta piena gan atstāj, kur iemaisīt cieti.
3
Kad piens sāk vārīties, lēni pielej cietes un piena maisījumu, Strauji izmaisa, kad uzmet burbuli, slēdz ārā.
varianti:
1. cukuru var sabrūnināt uz pannas - būs tāds karamelizēts piena ķīselis
2. ja grib ļoti biezu ķīseli, kuru ēst ar mērci, tad liek vairāk cietes
Iesūtīja: Vina
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit