60Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
400 gzivs fileja (līdaka, zandarts, menca vai sudrabotais heks)2 šķēlesbaltmaize2 ĒKsaldais krējums pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari eļļa rīvmaize PILDĪJUMAM:100 gsēnes100 siers1 sīpols1 TKsviests pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Zivju fileju samaļ, pēc tam samaļ krējumā izmērcētu baltmaizi.
2
Zivju masai pievieno sāli, piparus, atlikušo krējumu, labi samīca, izveido 1 cm biezus plācenīšus, vidū liek sēņu pildījumu, malas saspiež, apviļā rīvmaizē, izveido kotletes un cep sākumā eļļā uz pannas, vēlāk cepeškrāsnī neilgu brīdi, lai tās būtu sulīgākas.
3
Pildījums: sasmalcinātus sīpolus un sēnes apcep sviestā, pieliek sāli, piparus, rīvētu sieru un samaisa.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
PusdienasVakariņasMazkaloriju ēdieniAugu eļļaBaltmaizeMelnie pipariRīvmaizeSiersSēnesZivisZivju un jūras produktu ēdienividējisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit