Foto: Shutterstock
Pildītas olas - aukstā galda papildinājums.
50Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 5
5 gab.olas gkaltētas sēnes100 gsiers gsviests0.5 gab.sīpols malti melnie pipari sāls

Sagatavošana

1

Olas novāra, atdzesē, noloba, pārgriež šķērsām uz pusēm, izņem dzeltenumu.

2

Iepriekš nomērcētas sēnes novāra, atdzesē un nospiež ar roku lieko šķidrumu.

3

Novārītās sēnes un sīpolu izmaļ gaļas mašīnā, pievieno dzeltenumus, mīkstu sviestu (bet ne izkausētu), piparus un sāli pēc garšas. Visu sajauc, līdz veidojas viendabīga masa.

4

Ar gatavo masu piepilda olu baltumus un atdzesē.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!