20Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
6 gab.vārītas olas1.5 ĒKmajonēze1.5 ĒKjogurts bez piedevām1.25 TKkarijs0.4 TKsasmalcināts ķimenes1 TKčatnija mērce1 gab.sīpoloki ar sīpolu0.5 TKlaima sula tobasco
Sagatavošana
1
Nogriez no vārīto olu abiem galiem papīra biezuma šķēles un pārgriez olas uz pusēm.
2
Izberz dzeltenumus caur sietu (vai saspaidi ar dakšiņu) un pievieno pārējās sastāvdaļas, pēc garšas pievienojot sāli un piparus.
3
Pildījumu liec dekorējamā piltuvē ar lielu atveri un spied masu baltumos.
4
Pildītas olas var pagatavot 6 stundas iepriekš un atdzesētas uzglabāt ledusskapī.
5
Pirms pasniegšanas garnē ar smalki sagrieztiem lociņiem
Iesūtīja: Linduxx
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit