![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/d87c53f0-794e-11ed-9d13-4db273b6c53f.jpg?w=576&h=313)
15Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 9
9 gab.vārītas olas (cieti vārītas)2 ĒKskābs krējums1 šķipsnasāls1 šķipsnacukurs1 naža galssinepes ķilavas (iztīrītas marinādē) saujadilles
Sagatavošana
1
Olas noloba, pārgriež šķērsām uz pusēm, izņem dzeltenumus.
2
Dzeltenumus ar dakšiņu samīca, pievieno krējumu, sāli, cukuru, sinepes, sasmalcinātas dilles un sablendē.
3
Olas pilda ar dzeltenumu masu, pārliek ķilavu, dekorē ar dilles zariņu.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit