Foto: Shutterstock
Īpaši mīksta un sulīga pīle poļu gaumē, pagatavota ar alu un āboliem.
150Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

pīle5 gab.skābi āboli1 gab.gaišais alus pudelē rupji malts koriandrs rupjā sāls rupji malti melnie pipari1 ĒKeļļa

Sagatavošana

1

Pīli nosusina un ierīvē ar maisījumu - rupji saberzts koriandrs, rupjais sāls, pipari (arī var rupji).

2

Klāt pievieno karotīti eļļas, lai turas maisījums kopā.

3

Ierīvē arī pīles iekšpusi.

4

Tas maisījums man apmēram 100 g glāze nepilna (uz izjūtām).

5

Pīli piepilda ar ābolu daiviņām.

6

Pīli iegulda "pīlē" ar kājām uz augšu un atlikušās ābolu daiviņas apbārsta apkārt), uzlej alu un liek cepeškrāsnī .

7

Cep 1,5-2 stundas.

8

Kad gatava, pīli izņem ārā un uz cepešplāts pāris minūtes apbrūnina. Ticiet man, tik mīkstu pīli nebūsiet baudījuši.

Iesūtīja: Panaceja

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!