35Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 glāzeprosa700 mlūdens pēc garšascukurs vai medus pēc garšassāls
Sagatavošana
1
Prosu ieber sietiņā un tur zem karsta, tekoša ūdens 5 minūtes, lai pazūd rūgtā garša.
2
Prosu liek verdošā ūdenī, klāt liek sāli, cukuru (vai medu) un vāra 20 minūtes. Kad pavārījies, atstāj uz 10 minūtēm, lai uzbriest.
3
Pasniedz ar medu, sviestu vai augļiem, piemēram, šķēlītēs sagrieztiem bumbieriem.
Lai labi garšo!
Iesūtīja: Aiza
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit