60Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
100 gpupiņas15 gnobriedusi baltmaize50 gpiens20 gsviests100 gsīpoli1 gab.ola sāls rīvmaize
Sagatavošana
1
Mērcētas baltās pupiņas vāra mīkstas, notecina un divas reizes izmaļ kopā ar pienā mērcētu baltmaizi.
2
Masai pievieno sviestā apceptus sasmalcinātus sīpolus, olas dzeltenumu, sāli un samaisa.
3
Iecilā saputotu olas baltumu.
4
Masu pilda ar sviestu ieziestā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē, pārliek ar sviesta piciņām, pārkaisa ar rīvmaizi un cep cepeškrāsnī apmēram 30 minūtes.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit