Foto: Shutterstock
Rabarberi ar putukrējumu – vienkāršs un ātri pagatavojams, bet ļoti garšīgs un vasarīgs saldēdiens.
25Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 grabarberi100 gcukurs citrona miziņa vai kanēlis saldais krējums

Sagatavošana

1

Rabarberu kātus nomizo, sagriež plānās šķēlītēs, pārkaisa ar cukuru un samaisa. Trauku nosedz, liek ledusskapī un atstāj atsuloties uz 1–2 stundām.

2

Sakuļ saldo krējumu, nedaudz pievienojot tam cukuru pēc garšas.

3

Deserta trauciņos kārtām liek putukrējumu un rabarberus ar visu sulu, pārkaisa ar rīvētu citrona miziņu vai kanēli. Ja vēlas, var pārkaisīt ar granātābola sēkliņām vai svaigām ogām.

Iesūtīja: LK

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!