![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/ec886650-7be6-11ed-9a7b-c34840b383f5.jpg?w=576&h=313)
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
rabarberi cukurs ūdens
Sagatavošana
1
Rabarberus nomizo un sagriež palielos gabaliņos.
2
Rabarberus saliek 3 l burkās, bet tā, lai paliek vieta 2 glāzēm cukura (2 glāzes cukurs uz 3 l burku).
3
Uzber 2 glāzes cukura, sakrata un pielej pilnu burku ar aukstu, tīru ūdeni.
4
Burkas liek pasterizēties un pasterizē, līdz rabarberi maina krāsu – paliek gaišāki.
Iesūtīja: Jana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit