Foto: Shutterstock
Tradicionālā rabarberu - ogu kūka ar vasaras garšu.
50Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 glāzesmilti1 glāzekefīrs3 olas1 glāzecukurs vaniļas cukurs0.5 TKsoda rabarberi1 glāzeogas1 glāzeskābais krējums3 ĒKcukurs

Sagatavošana

1

Sastāvdaļas samaisa un pievieno 2 ĒK margarīna vai sviesta. Mīklu lej formā.

2

Virsū uzber rabarberus tā, lai mīkla nespīd cauri. Pārber pāris saujas ogu no dārza vai saldētavas krājumiem.Liek cepties cepeškrāsnī.

3

Īsi pirms izņemšanas, pa virsu uzlej skābā krējuma maisījumu un liek vēl nedaudz cepties, ja gribas bez krējuma, tad uzkaisa rabarberiem cukuru un krējumu nelej.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!