40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
smilšu mīkla rabarberi cukurs2 ĒKkrējums2 ĒKcukurs2 ĒKcukurs1 ola kanēlis
Sagatavošana
1
Nopērk gatavu smilšu mīklu, uz plāts ņem pa gabalam mīklas un ar pirkstiem saspaida, lai sanāk plāna kārtiņa, 'šuvju' vietas vienkārši pielīdzina ar pirkstiem.
2
Pāri ber kārtu sagrieztu rabarberu, pārkaisa cukuru. Pāri pārlej maisījumu- krējums, samaisīts ar cukuru un olu. Pārkaisa ar kanēli un cep līdz maliņas paliek zeltainas un cietas.
3
Pēc izņemšanas no plīts ļauj 10 minūtes pastāvēt. Tikai tad griež gabalos.
Iesūtīja: Vina
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit