![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/e6c64080-796a-11ed-ab81-b155ba88eef4.jpg?w=576&h=313)
35Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
10 rabarberu kāti6 glāzesūdens9 ĒKmanna cukurs
Sagatavošana
1
Rabarberus nomizo, sagriež gabaliņos, pievieno ūdeni un uzliek vārīties.
2
Kad rabarberi sāk jukt, lēni maisot pievieno mannu un maisot nedaudz pavāra, līdz manna uzbriest.
3
Noņem no uguns un atdzesē.
4
Masu puto ar mikseri, pieber cukuru pēc garšas un turpina putot, kamēr sakuļ uzputeni.
5
Pasniedz ar aukstu pienu.
Iesūtīja: Anitas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit