![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/09ae7dc0-601a-11ed-8171-9f01abef7d39.jpg?w=576&h=313)
60Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
0.5 lmarinēti gurķi0.5 lkonservēti zaļie zirnīši6 gab.vārīti kartupeļi3 gab.vārīti burkāni3 gab.vārītas olas0.5 kgdoktordesa krējums un majonēze (50:50) sāls malti melnie pipari1 TKsinepes300 gžāvēta gaļa
Sagatavošana
1
Katlā vāra kartupeļus un burkānus līdz mīksti.
2
Atsevišķā katliņā vāra olas ~ 15 minūtes, lai ir stingras.
3
Kad gatavs, atdzesē.
4
Kartupeļus un burkānus sagriež smalkos kubiņos un ber lielā traukā. Saspaida olas (es parasti ar dakšiņu uz šķīvīša saspiežu) un liek klāt.
5
Doktordesu un žāvēto gaļiņu (ja ir) arī smalki sagriež un liek klāt.
6
Smalki sagriež marinētos gurķīšus un ber klāt. Zirnīšus nokāš no suliņas un liek klāt.
7
Sajauc bļodiņā skābo krējumu ar majonēzi pusi uz pusi un pārlej salātus.
8
Pievieno sāli, piparus, sinepes un apmaisa. Liek ledusskapī lai atdziest.
Iesūtīja: Klondīne
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit