Foto: Shutterstock
Cepeškrāsnī gatavojamas ribiņas austrumnieciskā marinādē.

::recepte::

Ribiņas ierīvē ar garšvielām un izspiestu ķiploku.

Marināde: nedaudz citrona sulas, nedaudz eļļas, teriyaki marinādes, sinepes, nedaudz medus, sasmalcinātu čili samaisa.

Ribiņas liek plastmasas maisiņā, pārlej marinādi un ledusskapī iekšā uz kādu laiciņu (vismaz stundu).

Tad uzkarsē cepeškrāsni, ribiņas ar visu marinādi liek cepamā traukā un uzliek vāku vai pārsedz ar foliju. Pēc aptuveni 20 - 25 minūtēm atsedz ribiņas, gandrīz visu šķidrumu nolej katliņā, cepeškrāsni ieslēdz uz grila režīmu un ļauj gaļai apbrūnēt.

Nolieto mērci uzvāra, iebiezina ar nelielā daudzumā ūdens iemaisītu kartupeļu cieti, pārlej glazūru ribiņām. Pārkaisa ar grauzdētām sezama sēklām.

::!recepte::

Iesūtīja: Sanchulis

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!