140Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
ribiņas garšvielas ķiploki MARINĀDEI: citronu sula eļļa teriyaki marināde sinepes medus pēc garšasčili GLAZŪRAI:1 ĒKkartupeļu ciete PASNIEGŠANAI: sezama sēklas, grauzdētas
Pagatavošana
1
Ribiņas ierīvē ar garšvielām un izspiestu ķiploku.
2
Marināde: nedaudz citrona sulas, nedaudz eļļas, teriyaki marinādes, sinepes, nedaudz medus, sasmalcinātu čili samaisa.
3
Ribiņas liek plastmasas maisiņā, pārlej marinādi un ledusskapī iekšā uz kādu laiciņu (vismaz stundu).
4
Tad uzkarsē cepeškrāsni, ribiņas ar visu marinādi liek cepamā traukā un uzliek vāku vai pārsedz ar foliju. Pēc aptuveni 20 - 25 minūtēm atsedz ribiņas, gandrīz visu šķidrumu nolej katliņā, cepeškrāsni ieslēdz uz grila režīmu un ļauj gaļai apbrūnēt.
5
Nolieto mērci uzvāra, iebiezina ar nelielā daudzumā ūdens iemaisītu kartupeļu cieti, pārlej glazūru ribiņām. Pārkaisa ar grauzdētām sezama sēklām.
Iesūtīja: Sanchulis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit