20Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
vārīti rīsi sviests ola garšvielas sojas mērce
Sagatavošana
1
Vārītus rīsus liek uz karstas pannas, kurā ir izkausēts nedaudz sviests.
2
Mazliet pacepina, bet mazliet, uzlej ar garšvielām sakultu olu un maisot cep, līdz ola sarec.
* Konsistence un izskats ir uz īsto pusi, bet īstās garšvielas vēl jāatrod. Šobrīd lieku sojas mērci, bet man šķiet, tur vajag vēl kaut ko. Varbūt vajag MSG (monosodium glutamate)- ko lieto pilnīgi visās ķīniešu virtuvēs, pieļauju, ka arī iekš LV tāpat dara un profesionāļi lieto tumšo, nevis gaišo sojas mērce - arī no tā garša var mainīties.
Iesūtīja: svešiniece
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit