Foto: Shutterstock
Rīsu un mandeļu putra – gardām brokastīm vai launagam.
40Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
0.75 glāzerīsi1 glāzeūdens1.5 glāzepiens0.5 glāzecukurs1 glāzelazdu rieksti vai mandeles rozīnes

Sagatavošana

1

Katlā ielej ūdeni, pievieno rīsus un uzvāra. Rīsus nolej sietā, aplej ar aukstu ūdeni, liek katlā, pievieno pienu un vāra līdz gatavi, rīsus atdzesē.

2

Sasmalcinātas mandeles sajauc ar cukuru, pievieno nedaudz auksta, vārīta piena un sajauc ar rīsiem. Tur pat piejauc arī rozīnes, visu samaisa un pārkaisa ar rozīnēm vai mandelēm.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!