Foto: Shutterstock
Tradicionālais rupjmaizes un biezpiena krēma kārtojums.
30Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

100 gbiezpiens100 gsaldais krējums250 grupjmaize50 gābolu biezenis pēc garšas"Dr.Oetker" kanēļa cukurs Laiks būt radošam

Sagatavošana

1

Sabriedušu rupjmaizi sarīvē, sajauc ar kanēļa cukuru pēc garšas. Visu uz pannas nedaudz apbrūnina.

2

Biezpienu izberž caur smalku sietiņu. Saldo krējumu saputo ar atlikušo cukuru, pievieno biezpienam un lēnām samaisa.

3

Kārto saldēdiena traukā: rupjmaize, ābolu biezenis, biezpiena masa.
Var likt kārtās arī ievārījumu, vēlams – skābu. Arī putukrējumu, medu utt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!