5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 kgcūkgaļas mīkstums4 gab.olas4 ĒKkartupeļu milti1 gab.ķiploks250 gmajonēze
Sagatavošana
1
Gaļu sagriež nelielos gabaliņos (ļoti nelielos - kā rasolā).
2
Majonēze, olas, sagriezts ķiploks vai izspiests ķiploku spiedē un milti jāsajauc un sagrieztā gaļa jāpievieno klāt.
3
Masa jāsamaisa un jātur dienu ledusskapī, tad var cept (es taisīju vakarā uz nakti liku ledusskapī un nākošajā dienā cepu).
Iesūtīja: Kaķītis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit