![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/627116b0-5e95-11ed-8159-1fb6964d386c.jpg?w=576&h=313)
10Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 tomāti1 gurķis1 paprika1 sīpols100 gnesālīta brinza vai fetaki10 olīvas olīveļļa etiķis 9% kaltēts baziliks malti melnie pipari sāls
Sagatavošana
1
Papriku iztīra no sēklotnes, pārgriež uz pusēm un sagriež pusgredzenos, tomātus sagriež daiviņās, gurķi - palielos gabaliņos.
2
Sīpolu notīra un sagriež plānos gredzenos.
3
Visu sajauc ar olīvām, pievieno pilīti etiķa, eļļu, piparus un sāli pēc garšas. Pāri kārto nelielos kubiņos sagrieztu sieru.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit