60Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
200 gsviests vai margarīns1 glāzecukurs1 glāzemilti5 gab.olas500 mlūdens pūdercukurs pārbēršanai
Sagatavošana
1
Izkausē margarīnu (vai sviestu). Pievieno tam cukuru, pēc tam miltus.
2
Vēlāk iemaisa olas (pa vienai).
3
Tad pielej ūdeni, lai mīkla būtu šķidra.
4
Vafeles jācep, kamēr paliek gaiši brūnas.
5
Vēl siltas vafeles sarullē, pārkaisa ar pūdercukuru.
Iesūtīja: sashag
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit