Foto: Shutterstock
Ātri pagatavojams saldskābais taizmeišu voks, ko vislabāk pasniegt ar olu nūdelēm.
20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
250 gvistas vai cūkgaļas fileja1 ĒKaugu eļļa250 gsaldētu dārzeņu maisījums vokam1 gab.paciņa Santa Maria saldskābās vok mērces olu nūdeles saujasezama sēklas0.5 čili pipars

Pagatavošana

1

Verdošā sālsūdenī liek olu nūdeles un vāra 5–10 minūtes, tad nokāš tās.

2

Pannā uzkarsē eļļu un strauji apcep plānās strēmelītēs sagrieztu gaļu, līdz tā gandrīz gatava.

3

Pievieno dārzeņus (var arī svaigus) un maisot cep 2–3 minūtes.

4

Pievieno saldskābo mērci, kapātu čili piparu, nūdeles un, nepārtraucot maisīšanu, karsē vēl pāris minūtes.

5

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar grauzdētām sezama sēklām.

Iesūtīja: Maria

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!