Foto: Shutterstock
Šo gaļas un dārzeņu sautējumu var gatavot ne tikai ar šampinjoniem, bet arī no citām sēnēm, piemēram, baravikām vai austersēnēm.
25Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 gkartupeļi2 burkāni1 ĒKmargarīns vai sviests0.5 TKsāls0.75 TKmalti melnie pipari0.5 buljona kubiņš150 gūdens500 gsēnes1 ĒKeļļa pētersīļi

Sagatavošana

1

Notīra kartupeļus un burkānus. Sagriež vidēji lielos gabalos. Katliņā uzkarsē taukvielas un apcep dārzeņus. Pievieno sāli un piparus. Sadrupina pusi no buljona kubiņa un uzkaisa uz dārzeņiem. Pielej ūdeni. Sautē apmēram 20 minūtes.

2

Sēnes notīra un apcep eļļā, līdz iztvaiko liekais šķidrums un nedaudz apcepas. Pievieno sali un piparus. Sēnes sajauc ar dārzeņiem un pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!