Foto: Shutterstock
Garda sēņu zupa ikdienas maltītei.
40Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
500 gbekas, baravikas6 gab.kartupeļi2 gab.burkāni lauru lapa3 gab.smaržīgie pipari3 gab.melnie piparu graudi sāls garšvielas1 ĒKsviests skābs krējums1 saujadilles

Pagatavošana

1

Burkānus, kartupeļus nomizo. Burkānus sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves. Kartupeļus sagriež nelielos kubiņos (1x1 cm).

2

Paralēli katlā ielej ūdeni un liek vārīties. Kad ūdens uzvārījies, tam pievieno kartupeļus, burkānus, lauru lapu, smaržīgos piparus, melnos piparus, sāli vai garšvielu maisījumu un vāra.

3

Lielākās sēnes sagriež šķēlēs, mazās tāpat liek uz pannas izkausētā sviestā. Apcep zeltaini brūnus.

4

Sīpolus nomizo un sagriež gabaliņos. Pievieno apceptām sēnēm. Sacep kopā, līdz sīpoli paliek zeltaini.

5

Pārbauda vai kartupeļi ir mīksti, tad pievieno saceptās sēnes. Zupu apmaisa, uzvāra, pavāra 3 minūtes.

Iesūtīja: Lora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!