Foto: Shutterstock
Bagātīgs dārzeņu sautējums ar vistas fileju pasniegts ar gardu mērci.
60Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

vistas fileja ķirbja gabals burkāni paprika sīpols garšvielas liess siers marinēts gurķis mārutki liesa majonēze bezpiedevu jogurts garšvielas

Sagatavošana

1

Burkānus notīra, sagriež ripiņās. Ķirbi nomizo, sagriež kubiņos. Sīki sasmalcina papriku un sīpolus. Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos.

2

Dziļā pannā lej ūdeni, pieliek 1 dārzeņu buljonu.

3

Liek kārtās burkānus, vistas fileju, sīpolus, papriku, ķirbjus.

4

Pārber garšvielas. Sautē, līdz dārzeņi mīksti (līdz 45 minūtēm).

5

Mērcei sarīvē uz rupjās rīves gurķi, pievieno mārrutkus, lakto, majonēzi un garšvielas. Samaisa. Sautējumu liek bļodiņā, uzrīvē sieru un aplej ar mērci.

Iesūtīja: Lelde

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!