![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/021d6dc0-7c7e-11ed-b3c4-49fe68e2f4d4.jpg?w=576&h=313)
60Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
vistas fileja ķirbja gabals burkāni paprika sīpols garšvielas liess siers marinēts gurķis mārutki liesa majonēze bezpiedevu jogurts garšvielas
Sagatavošana
1
Burkānus notīra, sagriež ripiņās. Ķirbi nomizo, sagriež kubiņos. Sīki sasmalcina papriku un sīpolus. Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos.
2
Dziļā pannā lej ūdeni, pieliek 1 dārzeņu buljonu.
3
Liek kārtās burkānus, vistas fileju, sīpolus, papriku, ķirbjus.
4
Pārber garšvielas. Sautē, līdz dārzeņi mīksti (līdz 45 minūtēm).
5
Mērcei sarīvē uz rupjās rīves gurķi, pievieno mārrutkus, lakto, majonēzi un garšvielas. Samaisa. Sautējumu liek bļodiņā, uzrīvē sieru un aplej ar mērci.
Iesūtīja: Lelde
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit