Foto: Shutterstock
Sēņu un vistas ragū garšos lieliski gan ar nūdelēm, gan rīsiem, gan kartupeļu biezputru.
60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
600 gvistas fileja2 ĒKeļļa1 gab.sīpols3 saujassēnes200 gskābs krējums sāls malti melnie pipari pētersīļi0.5 gab.citrona sula1 ĒKtomātu pasta

Pagatavošana

1

Vistas fileju sagriež gabaliņos, pannā sakarsē eļļu, apcep. Pēc tam noliek siltumā.

2

Sīpolu nomizo, sasmalcina un apcep pannā, kur cepās vistas gabaliņi.

3

Sēnes notīra, sagriež palielos gabalos, pievieno sīpoliem pannā un apcep. Pannā pievieno vistas gaļas gabaliņus, apmaisa, pievieno krējumu, sāli, piparus, tomātu pastu un uz lēnas uguns sautē apmēram 10 minūtes.

4

Pētersīļus nomazgā, nosusina, sīki sagriež un pievieno ragū. Pievieno citrona sulu, ja vajag – arī citas garšvielas.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!