25Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
5 gab.kartupeļi1 gab.sālīta siļķe3 gab.vārītas olas1 gab.sīpoli1 TKcukurs2 ĒKgraudu sinepes8 ĒKaugu eļļa4 ĒKbaltvīna etiķis pēc garšaspipari, malti pēc garšassāls saujadilles
Sagatavošana
1
Kartupeļus izvāra ar mizu, nomizo, sagriež gabalos. Olas novāra, nomizo, sagriež daiviņās. Siļķi sagriež gabaliņos. Sīpolu nomizo, sagriež ripiņās. Dilles sakapā.
2
Bļodiņā lej eļļu, pievieno etiķi, sāli, cukuru, sinepes un samaisa, līdz iegūst viendabīgu emulsijveida konsistenci. Iemaisa dilles.
3
Visas sastāvdaļas liek bļodā, pārlej ar mērci un pasniedz.
Iesūtīja: Lielāzive
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit