Sastāvdaļas
Sagatavošana
Novieto resti cepeškrāsnī viszemākajā stāvā. Uzkarsē krāsni līdz 140 grādiem. Lielu cepešplāti izklāj ar cepamo papīru.
Sakuļ olu baltumus, cukuru un ūdeni nelielā traukā. Kuļ ~ 8 minūtes vai arī, līdz veidojas stingras putas.
Ar lielu metāla karoti liek sešas vienādas porcijas uz cepamās plāts (vidučos izveido nelielas iedobītes). Cep viszemākajā stāvā 25 minūtes.
"Pavlovas" pasniedz nekavējoties, virsū uzliekot sakultu putukrējumu un ogu kompotu (to pagatavo jau iepriekš un atdzesē).
** "Sahnefest" - putukrējuma stindzinātājs, atrodams veikalu plauktos pie garšvielām. Caurspīdīgā iepakojumā 6 zilas paciņas. Uz katras paciņas attēloti augļi ar putukrējuma micīti pa virsu un uzrakstu "RUF” (ražotājs) un "Sahnefest". Pamācībā rakstīts, ka 1 paciņa (8g) uz 250 ml auksta saldā krējuma.
Iesūtīja: Babs