![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/9ad9ee90-7958-11ed-8c6e-c399a3daaa40.jpg?w=576&h=313)
45Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
vājpiena biezpiens olas sāls milti soda
Sagatavošana
1
Biezpienu samīca ar olām, sāli, sodu un miltiem. Mīklai jābūt ļoti biezai, lai var savelt bumbas.
2
Tad mīklu izveltnē (lieto daudz miltus, lai nelīp pie galda), sagriež garenos gabaliņos un cep uz miltiem apkaisītas plāts cepeškrāsnī ~200*C.
3
Katliņā ielej ūdeni, tajā iemet piciņu sviesta, tad liek iekšā tik plācenīšu, cik plānots apēst un vāku virsū. Uzkarsē, lai uzvārās, un dažas minūtes vāra.
Iesūtīja: zilex
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit