50Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
cūkgaļas kauli vai ribiņas skābēti kāposti putraimi kartupeļi burkāni sīpoli pēc garšasgaršvielas
Pagatavošana
1
Novāra kauliņus (kā jau zupai), kad jau gandrīz gatavs, pieliek skābētos kāpostus, burkānus, kartupeļus, putraimus un uz pannas apceptus sīpolus.
2
Garšvielas pēc izjūtas – var pielikt arī cukuru, ja zupa pārāk skāba.
3
Vāra, līdz dārzeņi mīksti un putraimi gatavi.
Iesūtīja: Wendy
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit