Foto: Shutterstock
Vienkāršā skābu kāpostu un putraimu zupa ikdienas maltītei.
50Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

cūkgaļas kauli vai ribiņas skābēti kāposti putraimi kartupeļi burkāni sīpoli pēc garšasgaršvielas

Pagatavošana

1

Novāra kauliņus (kā jau zupai), kad jau gandrīz gatavs, pieliek skābētos kāpostus, burkānus, kartupeļus, putraimus un uz pannas apceptus sīpolus.

2

Garšvielas pēc izjūtas – var pielikt arī cukuru, ja zupa pārāk skāba.

3

Vāra, līdz dārzeņi mīksti un putraimi gatavi.

Iesūtīja: Wendy

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!