Foto: Shutterstock
Klasiskā skābu kāpostu zupa - krietnām pusdienām vai vakariņām.
90Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

skābēti kāposti gaļas buljons žāvētas ribiņas kartupeļi grūbas tomātu mērce vai pasta ķiploki

Pagatavošana

1

Gaļas - kaulu (pievienojot žāvētas ribas, ja ir vēlēšanās) buljonā izvāra sauju grūbu un kartupeļus.

2

Blakus pannā liek sautēties skābus kāpostus, kas pirms tam sagriezti.

3

Ja kāposti sāk piedegt, pielej ūdeni un turpina sautēt, kamēr kāposti mīksti. Ja grib, var pievienot arī tomātu mērci vai pastu.

4

Kāpostus pievieno buljonam ar izvārītajām grūbām un kartupeļiem.

5

Nedaudz pavāra, tad piespiež klāt vienu ķiploku daiviņu. Zupa ir gatava.

Iesūtīja: Trīne

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!