Foto: Shutterstock
Kapustņaks - skābu kāpostu zupa ukraiņu gaumē. Vislabāk garšo, piekožot ar mizu vārītu kartupeli.
120Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

skābēti kāposti gaļas buljons putraimi vai auzu pārslas vārīti kartupeļi (ar mizu) sīpols

Pagatavošana

1

Izvāra gaļa buljonu (kā to darīt, stāstījām šajā rakstā).

2

Buljonu nokāš, gaļu sasmalcina, liek atpakaļ buljona, pievieno skābos kāpostus un miežu putraimus. Vāra, kamēr visas sastāvdaļas gatavas.

3

Šķīvī zupā iegriež svaigu sīpolu, klāt var ēst ar mizu vārītus kartupeļus.

Iesūtīja: Pirtnieks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!