Foto: Shutterstock
Šokolādes – pārslu bumbiņas ikdienas gardumiem un svētkiem.
40Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 20
200 gpiena šokolāde300 gtumšā šokolāde30 gmargarīns vai sviests vaniļas cukurs200 gbrokastu pārslas

Sagatavošana

1

Šokolādi, taukvielas un vanilīnu kausē ūdens vanniņā, arī lielākā katlā, kur ieliets ūdens un ielikts mazāks karstumizturīgs trauciņš.

2

Izveidojušos viendabīgo masu mazliet atdzesē, lai nav vāroša.

3

Lielā traukā ieber brokastu pārslas. Lej virsū šokolādi, ar rokām apmīca un taisa mazas bumbiņas, ko liek uz paplātes, kur izklāts cepamais papīrs.

4

Novieto ledusskapī, lai sacietē.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!