![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/31d39a20-79eb-11ed-ab81-b155ba88eef4.jpg?w=576&h=313)
40Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 20
200 gpiena šokolāde300 gtumšā šokolāde30 gmargarīns vai sviests vaniļas cukurs200 gbrokastu pārslas
Sagatavošana
1
Šokolādi, taukvielas un vanilīnu kausē ūdens vanniņā, arī lielākā katlā, kur ieliets ūdens un ielikts mazāks karstumizturīgs trauciņš.
2
Izveidojušos viendabīgo masu mazliet atdzesē, lai nav vāroša.
3
Lielā traukā ieber brokastu pārslas. Lej virsū šokolādi, ar rokām apmīca un taisa mazas bumbiņas, ko liek uz paplātes, kur izklāts cepamais papīrs.
4
Novieto ledusskapī, lai sacietē.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit