![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/f35f2ad0-7c7d-11ed-a0e7-1792445377d3.jpg?w=576&h=313)
10Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1.5 gab.paciņa Selgas cepumi150 gsviests1 gab.ola1 glāzecukurs50 gkakao100 gmarmelāde rozīnes
Sagatavošana
1
Salauž mazos kvadrātiņos cepumus, sagriež gabaliņos marmelādi, sajauc kopā.
2
Katlā liek kausēties sviestu, pieber cukuru, maisot silda, kamēr cukurs izkusis. Pievieno kakao un olu. Karsē, bet neuzvāra.
3
Uz folijas izber cepumu un marmelādes maisījumu, pārlej karsto masu, kas katliņā un ar rokām veido desas formu.
4
Cieši visu satin folijā un liek ledusskapī sacietēt.
Iesūtīja: Barba
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit