30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
250 gcepumi100 grieksti1 ĒKkakao50 gsviests1 ĒKrums0.5 glāzepiens cukurs
Sagatavošana
1
Cepumus un riekstus samaļ. Uzvāra pienu.
2
Samaisa cukuru ar kakao un atšķaida ar karsto pienu, tad visu kopā samaisa ar sviestu.
3
Šajā masā ieber sasmalcinātus cepumus, riekstus un ielej rumu. Masu atdzesē.
4
Veido apaļas bumbiņas, apviļā sasmalcinātos cepumos.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit