60Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gliellopa gaļa2 gab.sīpoli2 gab.ķiploku daiviņas sāls2 ĒKtomātu pasta2 gab.marinēti gurķi100 mlbaltvīns pētersīļi vai estragons4 ĒKeļļa
Pagatavošana
1
Gaļu (vislabāk jaunlopa iegurņa gabalu) sagriež nūjiņās, sīpolus mazos kubiņos.
2
Tos kopā apcep.
3
Pieliek šķēlītēs sagrieztus ķiplokus un gurķus, pieliek sāli, pielej vīnu, samaisa tomātu pastu, 3 ĒK novārījuma vai ūdens un sautē līdz gaļa mīksta (aptuveni 30 minūtes).
4
Pirms sautēšanas beigām iemaisa pētersīļus vai estragonu.
5
Pasniedz ar rīsiem, maizi.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit