25Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
400 gspageti200 gkūpināts bekons2 ĒKsviests vai margarīns0.5 glāzerīvēts siers4 tomāti2 ĒKsaldais krējums vai piens150 gšampinjoni vai baravikas sāls pipari
Sagatavošana
1
Liek vārīties spageti, sekojot instrukcijai uz iepakojuma.
2
Pa to laiku bekonu smalki sagriež, apcep 1 ēdamkarotē sviesta vai eļļas, pieliek plānās šķēlēs sagrieztus tomātus bez mizas un gabaliņos sašķēlētas sēnes. Sautē, līdz tomāti un sēnes mīksti.
3
Saldajam krējumam pievieno piparus, sāli, pielej tomātu mērcei, kad spageti jau gandrīz gatavi.
4
Mērci nedrīkst vārīt, to tikai uzkarsē. Gatavos spageti nolej uz sieta, sajauc ar ēdamkaroti sviesta un sarīvētu sieru, pārlej ar mērci.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit